Akcije u maju

6 maj 2017 Akcije

Ovog meseca u Zavodu su za klijente osmišljeni i novi paketi usluga po izuzetno povoljnim cenama:

 

Paket 1

Analiza krvne slike i gvožđa

Cena: 350 dinara

Pročitajte ceo tekst

Subotom ultrazvučni i specijalistički pregledi

6 maj 2017 Akcije

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac” odnedavno je, zahvaljujući saradnji sa ordinacijom „Hrast” iz Beograda, proširio svoj bogat spektar usluga.

Tako sada svi naši sugrađani imaju priliku da subotom urade bilo koju vrstu pregleda na najsavremenijem mobilnom ultrazvučnom aparatu, a na raspolaganju su im i specijalistički pregledi, koje obavlja tim stručnjaka iz Beograda, sa akademikom prof. dr Ðorđem Radakom na čelu. Pregledi se zakazuju radnim danima od 7 do 15 sati putem telefona Zavoda „Pančevac” 013/21-90-900 i 013/21-90-903.

Lojaliti kartice

19 dec 2016 Akcije

VAŽNO OBAVEŠTENjE
VLASNICI VOZILA REGISTROVANIH 2016. GODINE U AUTO-CENTRU „ZOKI” MOGU TAMO PREUZETI SVOJE LOJALTI KARTICE i ostvariti popuste za usluge:
• Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac”
• Auto-servisa „Zoki” • Nedeljnika „Pančevac”
• Stomatološkog centra„Nikodent”

PREVENTIVNI PREGLED DOJKI I KONSULTACIJE SA Dr DUŠANOM STOJIĆEM

19 dec 2016 Akcije

PREVENTIVNI PREGLED DOJKI I KONSULTACIJE SA Dr DUŠANOM STOJIĆEM, U ZAVODU ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU “PANČEVAC”, SVAKE SUBOTE, PO CENI OD 2.000,00 DINARA.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN.

Preventivni pregled dojki kod žena je pregled koji svaka žena mora da obavi makar jedanput godišnje, kako bismo predupredili mogućnost nastanka mnogih teških oboljenja koje nastaju kao posledica nebrige o svom zdravlju.
Većina žena mora da pazi na promene na grudima i da pazljivo prati na pojave čvorića na njima. To je nešto što je važan deo brige o svom telu.

Pretraga

+