o-namaZavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac” prvi je i jedini privatni zavod tog tipa u Vojvodini. Osnovan je u novembru 2016. godine i nalazi se u samom centru Pančeva, u takozvanom starom gradskom jezgru, u Ulici Vuka Karadžića 1.

Zgradu u kojoj su smeštene prostorije zavoda stariji Pančevci pamte po tome što je to nekada bila Tehnička škola, dok je sadašnje generacije prepoznaju kao sedište lista „Pančevac“, Srednje stručne škole „Vizija” i Auto-škole „Zoki”.

Osnivač Zavoda je preduzeće Auto-centar „Zoki“, koje nakon skoro četvrt veka postojanja, prerasta u ozbiljnu kompaniju, šireći lepezu usluga s misijom da uspešno odgovori na sve potrebe kako svojih sugrađana tako i stanovnika čitavog južnog Banata.

U Zavodu „Pančevac” možete da po povoljnim uslovima plaćanja i uz obilje pogodnosti obavite sve preglede i analize na jednom mestu. Iskusni lekari i medicinsko osoblje, potpuno nove ordinacije i najsavremenija oprema pružaju vam osećaj da je vaše zdravlje u sigurnim rukama.

Delatnost Zavoda obuhvata preventivne, sistematske i ciljane preglede, dijagnostiku i lečenje i specijalističke preglede, a ustanova izdaje i sve vrste lekarskih uverenja. U sklopu Zavoda postoji i odlično opremljena laboratorija u kojoj se vrši veliki broj analiza krvi i urina.

Za sve vlasnike vozila registrovanih u Auto-centru „Zoki“ pripremljene su lojalti kartice, koje njima i članovima njihovih užih porodica – supružnicima i deci do 18 godina, omogućavaju da ostvare popuste ne samo u Zavodu, već i u Auto-servisu „Zoki“, kao i u „Pančevcu“ i u Stomatološkom centru „Nikodent”. Posebne pogodnosti u Zavodu ostvaruju i penzioneri stariji od 65 godina.